نشست مشترک معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با معاون سفیر و رایزن علمی ایران در ژاپن برگزار شد
نشست مشترک معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران و رایزن علمی کشورمان در ژاپن ۲۶ مرداد برگزار شد.
ادامه مطلبنشست مشترک معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی با معاون سفیر جمهوری اسلامی ایران و رایزن علمی کشورمان در ژاپن ۲۶ مرداد برگزار شد.
ادامه مطلبمسوول دفتر بانک خون بند ناف رویان جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از ذخیرهسازی ۳۱۰ نمونه خون بندناف نوزاد در بانک خون بندناف رویان استان خبر داد.
ادامه مطلبنماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی گفت: در تولید محتوا و کتاب، جهاد دانشگاهی گامهای بلندی برداشت و حضور این نهاد سبب تحول در آموزش و پژوهش شد.
ادامه مطلببرای نخستین بار در کشور، پس از ۱۰ سال پژوهش، پژوهشگاه فناوریهای نوین علوم زیستی جهاد دانشگاهی ابنسینا توانست با راهاندازی بانک جنین گاوهای دارای خصوصیات برتر، گامی بزرگ در مسیر خودکفایی تامین نژادهای برتر گاو بردارد.
ادامه مطلبتوسط محققان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری ابن سینا جهاددانشگاهی برای نخستین بار در کشور امکان بررسی جامع ژنومیک در جنین قبل از لانه¬گزینی را با استفاده از تکنیک نسل جدید تعیین توالی (NGS) انجام شد.
ادامه مطلبدکتر مسعود وثوق از پژوهشگاه رویان به همراه پژوهشگران پژوهشگاه کارولینسکای سوئد و دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیای آمریکا راهنمایی برای تصحیح روند تمایزی سلولهای بنیادی از سلولهای کبدی ارائه کردند که برای بیشتر دستورالعملهای تمایزی موجود قابل استفاده است.
ادامه مطلببه گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، بیستمین کنگره بینالمللی علوم تولیدمثل همزمان با پانزدهمین کنگره بینالمللی سلولهای بنیادی رویان ششم تا هشتم شهریورماه امسال در سالن همایشهای بینالمللی رازی برگزار میشود.
ادامه مطلبدکتر پورعابدی با اشاره به ساختار گروههای پژوهشی و مراکز خدمات تخصصی معاونت پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی، بیان کرد: در مجموع، ۱۴۵ گروه پژوهشی و ۱۳۶مرکز خدمات تخصصی فعال هستند؛ تنوع و تعدد ساختارهای پژوهشی و همچنین گسترهی توزیع جغرافیایی، بیانگر اهمیت پژوهش و فناوری در جهاددانشگاهی بوده است؛ بهگونهای که گروههای پژوهشی و ساختارهای خدمات تخصصی قادر هستند تا همگام با سیاستهای کلان و نقشهی جامع علمی در اقصی نقاط کشور، با توجه به نیازها و اقتضائات منطقهای و ملی، اقدامات اثربخشی در توسعهی علمی ـ فنی به انجام رسانند.
ادامه مطلبنتایج پژوهشهای محققان رویان نشان میدهد میتوان از پروتئینی خاص برای تبدیل آستروسیتها (یکی از سلولهای پرشمار در دستگاه عصبی مرکزی) به سلولهای بنیادی عصبی با هدف درمانی استفاده کرد.
ادامه مطلبنتایج پژوهشی که با همکاری محققان دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگاه رویان انجام شده نشان میدهد، اکسید روی در بسترهای مهندسی شده برای درمان ضایعات استخوانی اثر مثبت دارد.
ادامه مطلبنماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی بر نقش سازنده جهاددانشگاهی در تولید علم و خودکفایی در شرایط تحریم تاکید کرد.
ادامه مطلبپورعابدی درباره دستبابی جوانان مخترع ایرانی به تولید ۳۱ محصول جدید توضیحاتی داد. به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پژوهش یکی از مهمترین حوزههای علمی کشور است و به کمک پژوهش میتوان دستاوردهای متعددی را کسب کرد؛ پیشرفت های مختلف حوزه های علمی و ساخت محصولات هایک نتیجه رسیدن به دانش پژوهشی است.
ادامه مطلبصبح روز چهارشنبه ۱۶ مردادماه در سیونهمین سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی از خانوادهی شهیدعابدینی، ۴ حامی و ۳۴ جهادگر نمونهی این نهاد تقدیر شد.
ادامه مطلبادامه مطلب
مدیر گروه پژوهشی بیوتکنولوژی صنعتی میکروارگانیسمهای پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی مهمترین فعالیت پژوهشی این گروه در سال گذشته را راهاندازی بانک جلبکیِ منطقه و پروژه روبیسکو عنوان کرد و گفت: با راهاندازی این پروژه و با استفاده از پتانسیلی که جلبکها دارند میتوان نسبت به پالایش آب، هوا و پسابها که مساله روز ایران نیز است، اقدام کرد.
ادامه مطلبمدیر گروه پژوهشی زیستفناوری قارچهای صنعتی پژوهشکده بیوتکنولوژی صنعتی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از تولید قارچهای خوراکی-دارویی با سطح بالای اسیدفولیک و فولات فعال برای اولین بار در ایران در این گروه خبر داد.
ادامه مطلبرئیس جهاد دانشگاهی در نشست خبری این سازمان گفت: طراحی و ساخت دکل دوم جهاد دانشگاهی توسط این نهاد صورت گرفته است که به زودی رونمایی میشود.
ادامه مطلبسرپرست معاونت آموزشی - پژوهشی پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی از اجرای طرح مدیریت زیست بومی، طرح آموزش و آگاهی رسانی عمومی CEPA برای تالاب امیرکلایه توسط پژوهشکده جهاددانشگاهی خبر داد.
ادامه مطلبدکتر تاجری بیان کرد: در سال جاری، دو کار اساسی در این حوزه داریم که به رونق تولید در استان کمک خواهد کرد؛ یکی بومیسازی دانش فنی تولید بچه ماهی و پرورش ماهی در قفس که ماموریت اصلی ما در حوزهی پژوهش و فناوری است و دیگری، فرآوری، پرورش و تولید گیاهان دارویی خاص منطقه است.
ادامه مطلبدکتر ضرابی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۵ هزار نمونه عمومی خون بندناف و ۱۱۰ هزار نمونه خصوصی خون بندناف در کشور ذخیره شده است، گفت: با استفاده از سلولهای بنیادی موجود در خون بندناف نوزاد، بسیاری از بیماریها و سرطانهای خون درمان میشود.
ادامه مطلب