برگزاری نشست تخصصی شبکهمندسازی کسب و کار دانش بنیان در جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، شانزدهمین نشست هماندیشی در خصوص شبکهسازی در حوزه کسب و کارهای دانش بنیان در جهاددانشگاهی، 11 دی از سوی دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر جهاددانشگاهی برگزار شد.
استرانژی اصلی دفتر تخصصی علوم انسانی، اجتماعی و هنر جهاددانشگاهی مبتنی است به شبکهسازی فعالیتها، کنشها و تشکیلات پژوهشی با هدف رسیدن به یک چارچوب مشخص و معین برای اندیشه و عمل منسجم درباره مسایل و چالشهای اکنون کشور است. این شبکهسازی با در نظر گرفتن ظرفیتهای ساختاری و عملکردی، انباشت دانش و همچنین توجه و تاکید بر نظام مسایل کشور طراحی و تدوین شده است.
یکی از موضوعات و مسایل مهم و دارای اولویت اکنون و آینده کشور، کسب و کارهای دانشبنیان بوده که این موضوع در کنار دیگر موضوعات همچون "کیفیت سیاست اجتماعی"، "بافتهای ناکارآمد و سکونتگاههای غیررسمی"، "شفافیت و تعارض منافع" و"توسعه دریامحور" در دستور کار قرار گرفته است .
به همین منظور سلسله نشستهای هم اندیشی جهت شبکهمندسازی کسب و کارهای دانش بنیان، حدود 9 ماه به طول انجامید و مدیران و اعضای هیات علمی گروه های پژوهشی فعال در زمینههای اقتصادی، مدیریتی، جامعهشناسی و فرهنگی از پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی، پژوهشکده مطالعات توسعه، پژوهشکده گردشگری، پژوهشکده توسعه و برنامهریزی و دانشگاه تربیت مدرس در نشستهای خبرگانی حضور داشتند. حاصل بحث و تبادل در نظر متخصصان طراحی مدل همکاری شبکهای در مسیر بسترسازی توسعه کسب و کارهای دانشبنیان بر اساس اکوسیستم کارآفرینی با تاکید بر مدل آیزنبرگ است.
این نشست با حضور دکتر سیاوش ملکیفر معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری با محوریت تشریح مبانی، رویهها، الزامات، اثرات و کارکردهای مدل اکوسیستم کارآفرینی (در سطوح نظری و عملیاتی) در جهت پیادهسازی مدل در اکوسیستم کارآفرینی کسب و کارهای دانش بنیان ایران برگزار شد.
گفتنی است، در جلسات بعدی، مؤلفهها و شاخصهای اکوسیستم کارآفرینی کسب و کارهای دانش بنیان ایران با توجه به زمینه و زمانه احصا می شود.
نظر شما :