دستیابی محققان سازمان جهاددانشگاهی تهران به ۸ دانش فنی آزمایشگاهی و صنعت
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، دکتر زهره طاهرخانی، در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش و فنآوری و تقدیر از پژوهشگران برتر این سازمان در محل سالن اجتماعات معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی تهران کار در حوزه پژوهش را نیازمند داشتن عشق و علاقه برشمرد و افزود: مسیر پژوهش نامشخص و چالشهای پیش رو فراوان است که تنها عشق و علاقه میتواند نیروی محرکه فرد برای ادامه کار پژوش باشد.
29 طرح کارفرمایی، دفتر مرکزی و طرحهای فنآورانه در دست اجرای جهاد تهران
وی، با بیان اینکه از 35 طرح در دست اجرا، 29 طرح کارفرمایی، دفتر مرکزی و طرحهای فنآورانه است، در ادامه خاطرنشان کرد: در این مدت حوزههای مختلف پژوهشی توانستهاند 21 مقاله در مجلات چاپ یا در کنفرانسها ارائه و 6 کتاب عمدتاً مربوط به حوزه علوم انسانی چاپ و منتشر کنند.
معاون پژوهش و فنآوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، به کسب 4 رتبه و جایزه گروههای پژوهشی طی یکسال اخیر(از آذر 1402 تا 1403 ) اشاره و تأکید کرد: همچنین محققان جهاد دانشگاهی تهران توانستهاند به 8 دانشفنی برخی در مقیاس آزمایشگاهی و برخی در مقیاس صنعتی دست یابند.
به گفته طاهرخانی، طی یکسال اخیر موفق شدیم 20 طرح کارفرمایی را منعقد کنیم.
وی، در ادامه توضیح داد: از این 20 طرح 8 قرارداد نخست مربوط به مرکز فرآوری(20 چرخ مسی در ابعاد کوچک و بزرگ)، و ساخت انواع میلگرد با آلیاژهای مختلف و قطعات مسی و فلزی، یک قرارداد مربوط به گروه فرآوردههای بیولوژیکی دامی در خصوص ارزیابی واکسن، برنده شدن مرکز نفت و گاز برای مطالعات ایمنی کارخانجات تولید اکسیژن مایع، قرارداد مرکز کشت بافت با عنوان تولید محصولات باغبانی، 3 قراردا مرکز توانمندسازی با عنوانهای تحلیل وضعیت حقوق کودک، مدیریت تعارض با شرکت پست و دستگاههای اجرایی، 3 قرارداد گروه فرآیند برای تولید امولسیفایر، ماده پوششدهنده پلیمری و ماده آنتیاستاتیک و 2 قرارداد گروه جامعهشناسی پژوهشکده مطالعات توسعه با عنوانهای بررسی وضعیت نشاط اجتماعی و طرح ارزیابی الگوها و برنامههای مدیریت آسیبهای اجتماعی استان تهران مربوط به سازمان مدیریت است.
معاون پژوهش و فنآوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، از عقد قرارداد 2 طرح دیگر طی روزهای آینده خبر داد و گفت: یک طرح مشترک بین گروه مدیریت و کسب و کار با کارفرمایی سازمان مدیریت و دیگری طرح مربوط به علوم تربیتی پژوهشکده مطالعات توسعه با سازمان زندانهاست.
بومیسازی تولید کلاف لوله مغزی سیار و تولید بچه ماهی مقاوم 2 طرح کلان جهاد تهران
طاهرخانی، در ادامه خاطرنشان کرد: 2 طرح بومیسازی تولید کلاف لوله مغزی سیار و تولید بچه ماهی مقاوم طرحهای کلان سازمان جهاد دانشگاهی تهران است.
وی، مجموع طرحهای داخلی را 6 عدد برشمرد و افزود: 2 طرح فنآورانه خاتمهیافته طی یکسال اخیر مربوط به کریستالیزاتور و تعلیقشکن معکوس است که امید میرود به مرحله تجاریسازی برسد.
معاون پژوهش و فنآوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، گفت: 3 طرح دامپزشکی، طرح باتری گروه شیمی کاربردی، یک طرح مربوط به گروه کسب و کار، 3 طرح مرکز توانمندسازی، 2 طرح گروه مدیریت و 2 طرح گروه آموزش و توسعه را از طرحهای خاتمهیافته است.
طاهرخانی، افزود: دستیابی به دانشفنی فرمولاسیون ضد یخ از دیگر دستاوردهای پژوهشگران جهاد دانشگاهی تهران است که بهزودی موضوع تجاریسازی آن مطرح میشود.
وی، دستیابی به دانشفنی ساختداخل مواد افزودنی در صنایع باتریسازی و دانشفنی تولید داخل ماده تریمتیلآمین با همکاری گروه شیمی کاربردی با گروه پژوهشی طراحی فرآیند شیمیایی را از دیگر موفقیتهای محققان جهادگر در سازمان جهاد دانشگاهی تهران برشمرد و افزود: مرکز کشت بافت هم بر روی بهینهسازی پروتکل گیاهان فریدنترو کار کرده است.
شناسایی موقعیتها و مصادیق تعارض منافع طرح شاخص جهاد تهران در چهل و چهارمین سالگرد جهاد دانشگاهی
معاون پژوهش و فنآوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، با اشاره به کسب رتبه دوم گروه پژوهشی سنجش و بهبود محیط کسب و کار پژوهشکده مطالعات توسعه بر مبنای ارزشیابی معاونت پژوهش و فنآوری دفتر مرکزی در سال 1402 گفت: همچنین در چهل و چهارمین سالگرد تشکیل جهاد دانشگاهی طرح شناسایی موقعیتها و مصادیق تعارض منافع بهعنوان طرح شاخص جهاد تهران معرفی و تقدیر شد.
طاهرخانی، از برگزاری دو همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی در ایران و نظام پیشنهادات تا پایان سال خبر داد و گفت: همایش ملی تجارب مسئولیت اجتماعی بههمت گروه جامعهشناسی پژوهشکده مطالعات توسعه و همایش نظام پیشنهادات بههمت مرکز توسعه سرمایه انسانی برگزار میشود.
وی، با اشاره به اخذ مجوز راهاندازی آزمایشگاه ملی کوانتوم و هوش مصنوعی گفت: تدوین و ویرایش برنامه هفتم توسعه، برنامه عملیاتی بودجه سال 1403 برای 8 گروه و مرکز برای مدت یکسال، پایش برنامه بودجه 6 ماهه نخست سال، انجام امور اجرایی برای جذب هیأت علمی گروه فرآوری و کسب و کار را از جمله کارکردهای اداره برنامهریزی عنوان کرد.
معاون پژوهش و فنآوری سازمان جهاد دانشگاهی تهران، از راهاندازی اداره پروژهیابی و نیازسنجی با مأموریت آسیبشناسی نظامهای پروژهیابی، برگزاری جلسات با مدیر گروهها، طرح و تصویب استراتژیهای حوزه نیازسنجی در شورای پژوهشی، نظرسنجی از گروههای مختلف از طریق پرسشنامه، توسعه ارتباط با صنعت، دستگاههای اجرایی و دفتر مرکزی و... خبر داد.
حضور بخش پژوهشی جهاد تهران در 4 نمایشگاه طی یکسال اخیر
طاهرخانی، در حوزه زیرساخت راهاندازی سایت پژوهش، بهبود نظام بهرهبرداری و تجاریسازی دستاوردهای پژوهشی و فنآوری را از جمله فعالیتها طی یکسال اخیر برشمرد و افزود: طی این مدت معاونت پژوهش و فنآوری سازمان جهاد دانشگاهی در 4 نمایشگاه حضور داشته است.
وی، بازدید از برخی صنایع(سفر به اصفهان و استان مرکزی) و بازدید صنایع از توانمندیها و قابلیتهای جهاد تهران را از دیگر برنامههای این معاونت در سالی که گذشت دانست.
در ادامه این مراسم، جمال رحیمیان، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، هم با تبریک فرا رسیدن هفته پژوهش و فنآوری به تلاشگران حوزه پژوهش گفت: بخشی از فعالیتهای معاونت پژوهش و فنآوری جهاد دانشگاهی تهران در کنار کار پژوهش ارائه خدمات تخصصی است و انتظار میرود این معاونت نقش پررنگتری داشته باشد.
وی، با بیان اینکه نگاه بیرونی به جهاد تهران نگاه به قله موفقیتهاست، خاطرنشان کرد: ما میراثدار موفقیتهای گذشتگان هستیم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی تهران، انتظار خود از حوزه پژوهش را بیش از این موارد برشمرد و افزود: نباید در این مسیر به حداقلها اکتفا کرد و باید سال آینده سال اعتلای حوزه پژوهش و فنآوری جهاد دانشگاهی تهران باشد.
در پایان مراسم، با حضور جمال رحیمیان، رئیس جهاد دانشگاهی تهران و زهره طاهرخانی، معاون پژوهش و فنآوری و معاونان آموزش و پشتیبانی از مرکز تحقیقات و فنآوری فرآوری مواد فلزی و گروه پژوهشی سنجش و بهبود محیط کسب و کار با اعطای هدایایی تقدیر شد.
نظر شما :