به میزبانی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی انجام می شود؛

برگزاری پانزدهمین کنفرانس سیستم­ ها و فناوری ­های الکترونیک قدرت و محرکه ­های الکتریکی

پانزدهمین کنفرانس سیستم ها و فناوری های الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی ۱۰ الی ۱۲ بهمن سال ۱۴۰۲ در دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار می شود.
۰۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۵ کد : ۶۷۸۱۱ تاپ خبر پژوهشی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا صادق محمدی دانشیار پژوهشی جهاددانشگاهی و رئیس این کنفرانس گفت: کنفرانس بین المللی سیستم های الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی (PEDSTC) از پانزده سال قبل به صورت سالانه در دانشگاه های برتر ایران برگزار شده است و هدف آن کمک به ارتقاء سطح دانش علمی و تخصصی کشور در زمینه سیستم های الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی و تقویت ارتباطات میان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی و صنعتی در این حوزه در سطوح ملی و بین المللی بوده است.
برگزاری پانزدهمین کنفرانس سیستم­ ها و فناوری ­های الکترونیک قدرت و محرکه ­های الکتریکی


وی افزود: کنفرانس امسال با مشارکت انجمن علمی الکترونیک قدرت ایران، سازمان جهاد دانشگاهی علم صنعت و دانشگاه علم و فرهنگ برگزار می شود و از حمایت انجمن بین المللی برق و الکترونیک(IEEE)  – بخش ایران برخوردار است.
صادق محمدی در ادامه عنوان کرد: ارزیابی مقالات این کنفرانس توسط کادر داوری شامل اعضای هیات علمی و دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی و متخصصان ایرانی و خارجی انجام شده است همچنین پس از برگزاری کنفرانس، خلاصه مقالات به صورت کتابچه الکترونیکی روی سایت کنفرانس قرار می گیرد. نمایه شدن تمام مقالات پذیرفته شده در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و در اختیار قرار گرفتن آنها در سامانه مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی (SID)، امکان دسترسی متخصصان به این مقالات را فراهم می آورد.  
رئیس کنفرانس سیستم ها و فناوری های الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی تاکید کرد: مقالات ارسال شده  به دبیرخانه از دانشگاه ها و مراکز علمی، پژوهشی و صنعتی بوده و اساسا زمینه تخصصی مقالات این کنفرانس کاملاً کاربردی و در عرصه های مورد نیاز کشور است و این موضوع از وجوه تمایز این کنفرانس است که مقالات آن حاصل فرآیند تحقیق و توسعه در عرصه صنعتی و برآمده از از پروژه های تحقیقاتی کاربردی است.
وی افزود: دراین دوره، مقالاتی از اساتید، محققان، دانشجویان و متخصصان ایران و کشورهای آمریکا، انگلیس، ایتالیا، تایلند، تایوان، جمهوری چک، سوئد ،فرانسه ، فنلاند ، کانادا،کره جنوبی ،هلند ، هندوستان ارسال شده است که عمدتاً حاصل همکاری های  مشترک علمی بوده است . در مجموع در این کنفرانس ۵۳ مقاله برای ارائه پذیرفته شد..
دانشیار پژوهشی جهاددانشگاهی در خصوص کمیته علمی این کنفرانس خاطرنشان کرد: ۱۸ استاد برجسته بین المللی در کمیته علمی این کنفرانس حضور دارند که از کشورهای آمریکا، کانادا، دانمارک، آلمان، انگلیس، فرانسه، ایتالیا، استرالیا، هندوستان،کره جنوبی، برزیل، ژاپن ، لهستان، سوئیس و نروژ هستند که ۱۳ استاد برجسته از دانشگاه های ایران در این زمینه همکاری دارند و این موضوع نشان از اهمیت و اعتبار کنفرانس سیستم ها و فناوری های الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی دارد.
دکتر حمیدرضا صادق محمدی در خصوص دیگر اهداف کنفرانس گفت: این کنفرانس به صورت بین المللی و به زبان انگلیسی برگزار می شود تا از این طریق بتوانیم هم مشارکت متخصصان دیگر کشورها را جلب کنیم و هم تبادلات علمی بین المللی را تسهیل کنیم. وی همچنین یادآور شد از جمله اهداف اصلی برگزاری چنین رویدادهایی فراهم آوردن جایگاهی برای بیان رشد و توسعه دانش الکترونیک قدرت در داخل کشور ،از سوی دانشگاه ها، مراکز پژوهشی و صنعت است که سه قطب اصلی تأثیرگذار در توسعه صنعتی هستند.
گفتنی است، کنفرانس سیستم ها و فناوری های الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی ۱۰ الی۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۲ در دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار می شود. همچنین از محورهای این کنفرانس می توان به
-توپولوژی های مبدل جدید
-کنترل مبدل های قدرت
-انتقال برق بی سیم
-درایوهای الکتریکی و طراحی ماشین
-الکترونیک قدرت برای حمل و نقل الکتریکی
-قابلیت اطمینان در سیستم های الکترونیک قدرت
-مبدل های توان  بالا و چند سطحی
-الکترونیک قدرت برای سیستم های انرژی تجدیدپذیر
-ادوات نیمه هادی قدرت
-الکترونیک قدرت وزیست پزشکی
-کیفیت توان، EMC، فیلتر کردن، و PFC
-آموزش الکترونیک قدرت اشاره کرد.


نظر شما :