وزیر نیرو در نشست مشترک با دکتر طیبی اعلام کرد:

گسترش همکاری‌‌ها با جهاددانشگاهی به‌عنوان یک شریک تکنولوژیک/ تاکید بر بستر کاری بین‌الملل

۱۸ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۳ کد : ۱۳۹۰۵ تاپ خبر پژوهشی
نشست مشترک دکتر اردکانیان وزیر نیرو و دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی برگزار شد و دو طرف بر گسترش همکاری‌ها در حوزه‌ی داخلی و بین‌المللی تاکید کردند.
گسترش همکاری‌‌ها با جهاددانشگاهی به‌عنوان یک شریک تکنولوژیک/ تاکید بر بستر کاری بین‌الملل

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر رضا اردکانیان وزیر نیرو در این نشست مشترک که عصر دیروز (16 آذرماه) در محل ساختمان این وزارت‌خانه برگزار شد، با اشاره به مصوبه‌ی شورای عالی آب، بیان کرد: اکنون برای دریافت 8.3 میلیارد مترمکعب آب ‌شور از دریا و استحصال 2.7 میلیارد مترمکعب آب‌شیرین، برنامه‌هایمان آغاز شده است.
وی ادامه داد: عزم ما برای انجام کارهای بزرگ به‌خصوص در حوزه‌ی آب‌شیرین‌کن‌ها جزم شده است و جهاددانشگاهی با توجه به توان علمی خود می‌تواند به‌عنوان یک شریک تکنولوژیک در کنار ما باشد.
دکتر اردکانیان با اشاره به موضوع آب‌رسانی صد کیلومتری نوار جنوبی کشور، افزود: بحث فناوری و تجهیزات برای ما اهمیت بالایی دارد که آماده‌ی همکاری در این زمینه نیز هستیم.
وزیر نیرو ادامه داد: دو ماده‌ی اولیه‌ی آب شور و منابع انسانی از عناصر مهم ما برای کار در بازارهای داخلی و بین‌المللی است که باید به دنبال مناسبت‌ترین ساختار ممکن برای بهره‌برداری در دو دهه‌ی آینده از این منابع باشیم.
وی با اشاره به زمینه‌ها و فرصت‌های بالا در حوزه‌ی بین‌الملل به‌خصوص در منطقه، گفت: از آن‌جایی‌که وزارت نیرو به‌عنوان رییس کمیسیون مشترک برخی از کشورهای منطقه است، اعلام آمادگی می‌کنیم که جهاددانشگاهی با توان و ظرفیت خود در این زمینه نیز وارد شود و ما حمایت و همکاری لازم را انجام دهیم.
دکتر اردکانیان تاکید کرد: به‌منظور بهره‌برداری بیشتر دوطرف از ظرفیت‌های موجود، باید در اسرع وقت به مدل مشخصی برای همکاری و رفع نیازهای وزارت نیرو در بخش‌های مورد تقاضای جهاددانشگاهی برسیم.

 

آمادگی ساخت و تولید نیازهای فناورانه‌ی وزارت‌ نیرو
دکتر طیبی رییس جهاددانشگاهی نیز در این نشست، گفت: در بحث آب‌شیرین‌کن‌ها به فناوری خوبی دست پیدا کردیم که انتظار حمایت وزارت نیرو را در این خصوص داریم.
وی ادامه داد: دانش تولید موتورهای دور متغیر برای انتقال آب و بحث فاضلاب را به دست آورده‌ایم که مایلیم در این صنعت مورد استفاده‌ی بهینه قرار گیرد؛ این موتورها از تجهیزات های‌تک می‌باشند.
دکتر طیبی افزود: آمادگی ساخت تجهیزات مورد نیاز صنایع مربوط به حوزه‌ی این وزارت‌خانه را بر اساس توان بالای خود داریم و توانایی و تمایل انتقال فناوری در این حوزه را نیز دارا می‌باشیم.
رییس جهاددانشگاهی پیشنهاد کرد: دولت به‌عنوان سیاست‌گذار باید در این بخش‌ها و انجام حمایت‌ها وارد شود و قطعا بخش خصوصی و نهادهای علمی خود بر اساس منافع وارد خواهند شد و دولت را کمک خواهند کرد.
وی در پایان گفت: با حمایت وزارت نیرو در سال‌های گذشته، در بحث تجهیزات آزمایشگاهی فشار قوی برق وارد شدیم و تولیداتی انجام داده‌ایم؛ صادرات هم داشته‌ایم و این موضوع می‌تواند زمینه‌ی کاری مهمی باشد.

در این نشست، تعدادی از مدیران مرتبط در حوزه‌های مشترک، به بحث و گفت‌وگو پیرامون مسایل دوجانبه پرداختند.