در پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی انجام شد؛
دستیابی به دانش فنی تولید محصول دانش بنیان مکمل فیبری سلامتی زا
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، دکتر سید مجید هاشمی اظهار کرد: در حال حاضر کلیه مکملهای فیبری مصرفی در کشور واردات شده و متولی مشخص در زمینه تولید صنعتی انواع مکمل فیبری در کشور وجود ندارد.
وی عنوان کرد: از این رو، توسعه فناوری تولید مکمل فیبری از فراوردههای جنبی کشاورزی و صنایع تبدیلی توسط جهاددانشگاهی و برای نخستین بار درکشور، علاوه بر کاهش قیمت تمام شده، نقش ویژه ای در عدم خروج ارز و حفظ محیط زیست خواهد داشت.
وی با اشاره به این که غنی بودن از فیبر، پروتئین و انواع ریز مغذیها از ویژگیهای مهم این محصول است، ادامه داد: ارتقای ویژگیهای تغذیه ای و تکنولوژیکی از دیگر مشخصات فنی مکمل فیبری سلامتی زا میباشد.
مدیر گروه پژوهشی فرآوری مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی، تولیدکنندگان فراوردههای دارویی، تولیدکنندگان مکمل ورزشی، تولیدکنندگان غذای رژیمی، صنایع پخت، اسنک، غلات صبحانه، ماکارونی و فراورده های گوشتی، لبنی و نوشیدنی را از مشتریان و متقاضیان این محصول برشمرد.
دکتر هاشمی خاطرنشان کرد: مکملهای فیبر باعث میشوند افراد از مزایایی مثل تقویت سیستم ایمنی، تثبیت سطح قند خون و کاهش کلسترول بهرهمند شوند. مصرف فیبر (به مقدار کافی)، فواید دیگری از جمله پیشگیری از بعضی سرطانها، جلوگیری از بیماریهای قلبی، دیابت و آلرژیهای غذایی را هم به همراه میآورد.
نظر شما :