برگزاری نشست علمی یادمان دکتر کاظمی آشتیانی با موضوع آموزش عالی توسط پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی

۰۸ دی ۱۴۰۳ | ۰۸:۰۹ کد : ۷۹۴۳۵ پژوهشی
نشست علمی یادمان دکتر سعید کاظمی آشتیانی با موضوع آموزش عالی در نقطه عطف تاریخ مدرن بشری، در پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی برگزار می شود.
برگزاری نشست علمی یادمان دکتر کاظمی آشتیانی با موضوع آموزش عالی توسط پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی، به مناسبت نوزدهمین سالروز درگذشت زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی، بنیانگذار فقید پژوهشگاه رویان و سلولهای بنیادی و چهره ماندگار تاریخ علم ایران، نشست یک روزه از سلسله برنامه‌های علمی «علم، فناوری و جامعه انسانی» برگزار می‌شود.

این رویداد علمی با موضوع جذاب و تأمل‌برانگیز «آموزش عالی در نقطه عطف تاریخ مدرن بشری» به بررسی وضعیت کنونی و چالش‌های پیش‌روی آموزش عالی در جهان معاصر می‌پردازد و کارشناسان و صاحب‌نظران برجسته به تحلیل روندهای آموزش عالی و تأثیرات آن بر توسعه اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی جوامع خواهند پرداخت؛ موضوعی با اهمیت فراوان که در دنیای امروز با تغییرات سریع علمی و فناوری روبرو است.

این نشست در روز یکشنبه، ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۳:۰۰ الی ۱۶:۰۰ در سالن همایش‌های پژوهشگاه رویان برگزار می‌شود و فرصتی بی‌نظیر برای اساتید دانشگاهی، پژوهشگران و علاقه‌مندان به علم و فناوری است، تا ضمن بزرگداشت خدمات علمی و انسانی دانشمند فقید و مدیر مدبر، زنده یاد دکتر سعید کاظمی آشتیانی (سعید ایران)، از سخنرانی‌ها و مباحث علمی ارزنده این نشست که به زبان انگلیسی اجراء می‌شود، بهره‌مند شوند.

دکتر کاظمی آشتیانی نه تنها با تأسیس پژوهشگاه رویان نقش مهمی در پیشبرد علم و فناوری در کشور ایفا کرد، بلکه در تربیت نسل جدیدی از پژوهشگران و فعالان علمی نیز تأثیر بسزایی داشت. به همین منظور سمیناری با این عنوان برای پاسداشت خدمات علمی و انسانی ایشان برگزار می‌کنیم تا یاد و خاطره‌شان برای همیشه در ذهن محققان و علاقه‌مندان به علم و فناوری زنده بماند.

دکتر روح الله فتحی، معاون آموزش پژوهشگاه رویان در این باره گفت: نشست علمی با موضوع «آموزش عالی در نقطه عطف تاریخ مدرن بشری»، به عنوان یک گردهمایی علمی، بستری را فراهم می‌آورد تا افراد بتوانند در آن مشارکت فعالانه داشته و از ایده‌ها و اندیشه‌های نوین در زمینه‌های مختلف علمی بهره‌مند شوند؛ همچنین فرصتی ارزشمند برای مشارکت در رشد علمی و بهره‌برداری از تجربیات متخصصان این حوزه است.


نظر شما :