معاون پژوهشی جهاددانشگاهی:
استقبال قرقیزستان برای همکاری های علمی با ایران مطلوب است
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، دکتر محمدرضا پورعابدی در نشست هیات اعزامی جهاددانشگاهی به قرقیزستان و معاون وزیر علم و آموزش این کشور ضمن ارائه دستاوردهای ملی و بین الملل جهاددانشگاهی اظهار کرد: اشتراکات علمی و فرهنگی دو کشور، زمینه ساز مناسبات موثر است.
وی افزود: جهاددانشگاهی توانمندی های زیادی در زمینه های علمی، آموزشی، پزشکی، کشاورزی، مهندسی، برق و کامپیوتر و ... دارد و فعالیت های خوبی در این زمینه انجام داده است که این برنامه ها را در می تواند در سطح بین المللی ارائه دهد.
کازوبکو کودایبردی معاون وزیر آموزش و علم قرقیزستان نیز گفت: ایران پیشرفت های خوبی در حوزه های تخصصی علمی داشته است و بهتر است فعالیتهای مشترک توسعه یابد.
وی با اشاره به پروتکل مشترک ایران و قرقیزستان و یادداشت تفاهم مشترک بین دو کشور گفت: این وزارت گروهی را برای تاسیس پارک علم و فناوری به منظور زمینه سازی ارتباطات علمی بیشتر، مامور کرده است.
وی افزود: کشور قرقیزستان قوانین خوبی برای فعالیت بخش دولتی با بخش خصوصی دارد که این ارتباطات را تسهیل می کند.
در ادامه این دیدارها، هیات اعزامی جهاددانشگاهی با معاون وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات قرقیزستان نیز دیدار و گفتوگو کرد.
اشمامتور اماتور در این نشست گفت: رییس جمهور قرقیزستان امسال را سال دیجیتال سازی و رشد مناطق نامگذاری کرده است که بر اساس برنامه باید تا سال 2023 محقق شود.
وی افزود: یکی از این برنامه ها توسعه فعالیت های کشاورزی هوشمند است که تاکنون 119 برنامه به این منظور تدوین شده است.
وی ابراز امیدواری کرد همکاری علمی دوجانبه این کشور با جهاددانشگاهی و سایر مراکز علمی ایران در تسریع در تحقق اهداف موثر باشد.
تیم اعزامی جهاددانشگاهی قرقیزستان در ادامه از منطقه آزاد تجاری بیشکک بازدید و با مدیران شرکتها و برخی تاجران ایرانی فعال در بیشکک دیدار کردند.
رستمیان سرپرست سفارت ایران در قرقیزستان نیز با اشاره به توانمندی جهاد دانشگاهی برای حضور در عرصه بین الملل گفت: برنامه ها و استقبال خوبی را در بیشکک مشاهده کردیم.
وی با تاکید بر اینکه باید کار مشترک را شروع کرد افزود: دولت قرقیزستان همکاری خوبی با سفارت دارد و اماده ایم از دستاوردهای سفر متقابل دو کشور حمایت کنیم.