توسعه همکاری‌های پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با نیروی دریایی/ هدف شبکه ملی سرطان پستان، خدمت رسانی شایسته به بانوان است

۲۷ دی ۱۴۰۱ | ۰۹:۰۰ کد : ۵۲۷۲۵ تاپ خبر پژوهشی
همزمان با افتتاح طرح غربالگری سرطان‌های شایع بانوان در بندر جاسک نشست مشترکی با حضور رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس، معاون سیاسی استاندار، نماینده ولی فقیه، فرماندار و جمعی از مقامات محلی، امرای ارتش و جانشین فرمانده منطقه دوم دریایی ولایت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ، رییس پژوهشکده سرطان معتمد و رییس دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاددانشگاهی برگزار شد.
توسعه همکاری‌های پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی با نیروی دریایی/ هدف شبکه ملی سرطان پستان، خدمت رسانی شایسته به بانوان است

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده سرطان معتمد جهاددانشگاهی، دکتر رامین صرامی فروشانی رییس این پژوهشکده که در نشست افتتاحیه طرح غربالگری سرطان‌های شایع بانوان در بندر جاسک سخن می‌گفت با تقدیر از همکاری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی با پژوهشکده سرطان معتمد در اجرای این طرح به ربع قرن سابقه و جایگاه ویژه این پژوهشکده به عنوان قطب درمان‌های نوین و فناورانه در زمینه سرطان بانوان خصوصا سرطان پستان در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: این پژوهشکده در کنار ارایه پیشرفته‌ترین خدمات تخصصی تشخیصی و درمانی در زمینه سرطان پستان و دیگر سرطان‌های شایع بانوان به عنوان مرکز پیشرو در ارائه درمان‎های نوین سرطان نظیر سلول درمانی و ژِن درمانی و توسعه ابزارهای پیشرفته تشخیصی خصوصا کیتهای تشخیصی فعالیت دارد.

وی با اشاره به شیوع فزاینده سرطان پستان به عنوان شایع ترین سرطان در کشور و اولین عامل مرگ و میر بانوان در اثر سرطان در ایران و جهان اظهار داشت: سرطان پستان، صرف نظر از آسیبهایی که به عنوان یک سرطان شایع دارد با توجه به این که بانوان به عنوان ستون خانواده را هدف می گیرد، لطمات جدی به بنیان و باروری خانواده ها وارد می کند و لذا تلاش برای پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان موثر این بیماری از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

دکتر صرامی فروشانی با تاکید بر رویکرد ویژه جهاد دانشگاهی و پژوهشکده سرطان معتمد به خدمت رسانی به اقشار و مناطق محروم و کم برخوردار از همکاری و مساعدت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که امکان توسعه خدمات غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان های شایع بانوان به منطقه محروم جاسک  را فراهم کرده تقدیر و آمادگی پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی برای هرگونه همکاری در استمرار و گسترش این قبیل خدمات به دیگر مناطق را اعلام کرد.

دکتر محمود طاووسی، سرپرست دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاد دانشگاهی هم گفت: جهاد دانشگاهی یک نهاد  انقلابی است که از بدو تاسیس هرجا که خلاء و کمبودی وجود داشته، سعی کرده با کمک نیروهای جهادگر انقلابی، آن کمبودها را جبران کند. در حوزه سلامت نیز دفتر تخصصی علوم پزشکی جهاد دانشگاهی کارهای مهمی را انجام داده و بسیار خرسندیم که در ایام ولادت حضرت زهرا (س) این طرح بسیار خوب با همکاری نیروی دریایی ارتش برای غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان های شایع بانوان در بندر جاسک آغاز شده است.

وی ابراز کرد: امیدواریم بتوانیم این کار را برای دیگر بیماری ها و حتی امور دیگر در سراسر کشور انجام دهیم و مسوولیت های اجتماعی خودمان را به نحو احسن انجام دهیم.

استقبال نیروی دریایی ارتش از تداوم همکاری با پژوهشکده سرطان معتمد 
همچنین در نشست مشترکی که به همین منظور برگزار شد، امیر ناخدا یکم ستاد حسن مقصودلو، جانشین منطقه دوم دریایی ولایت نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی طی سخنانی در این نشست با تقدیر از اقدام پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی در انتقال پیشرفته ترین تجهیزات تشخیصی جهت ارایه خدمات غربالگری رایگان به بانوان جاسک اظهار داشت: هدف نیروی دریایی از این طرح علاوه بر بهره‌مندی بانوان خانواده‌های پرسنل منطقه دوم دریایی از خدمات غربالگری سرطان‌های شایع بانوان، فراهم کردن امکان بهره‌گیری رایگان عموم بانوان جاسک از این خدمات است لذا بیمارستان خاتم الانبیا (ص) جاسک برای استقرار تجهیزات و تیم اعزامی از پژوهشکده سرطان معتمد انتخاب شده است.

وی با تاکید بر این که «ارتش فدای ملت» نه یک شعار که باور و اعتقاد همه ارتشیان است که خود را جزئی از ملت بزرگ ایران می دانند اظهار داشت: اجرای این طرح نیز در راستای همین اعتقاد و تاکیدات فرمانده محترم نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی بر خدمت‌رسانی حداکثری به مردم صورت می‌گیرد و در واقع شروع یک پروسه خدمت رسانی به مردم منطقه است. علاقمندیم که این قبیل خدمات را به صورت مستمر به مردم ارایه کنیم و با پتانسیلی که در پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی می‌بینم  امیدوارم بتوانیم در زمینه پیشگیری، درمان و کنترل سرطان همکاری‌های مداوم و بزرگتری داشته باشیم.

هدف شبکه ملی سرطان پستان، خدمت رسانی شایسته به بانوان در اقصی نقاط کشور است
رییس فراکسیون دیپلماسی سلامت مجلس شورای اسلامی نیز هدف از تاسیس شبکه ملی تشخیص و درمان سرطان پستان را که به پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی محول شده خدمت رسانی شایسته به بانوان در اقصی نقاط کشور عنوان کرد.

دکتر زهرا شیخی طی سخنانی در این مراسم با گرامیداشت ایام ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و هفته بزرگداشت مقام زن  بر ضرورت گسترش و ارتقای خدمت رسانی به اقشار مختلف جامعه خصوصا بانوان تاکید کرد و گفت: نیمی از جمعیت کشور بانوان هستند که به طور قطع سلامت، نشاط و آرامش سایر افراد جامعه هم به سلامت این قشر وابسته است. بر این اساس خصوصا در مناطق محروم و کم برخوردار و شهرهایی که فاصله زیادی با مرکز شهرستان و یا استان دارند، وظیفه مسوولان و متخصصان است که برای خدمات رسانی ایده آل به این قبیل مناطق اهتمام مضاعف داشته باشند.
 
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد:  پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی طبق ماموریتی که به آن داده شده است، با کمک و همت نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی که دلسوزانه در همه صحنه‌ها پا به پای مردم بوده و بدون هیچ ادعایی شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مردم است، اجرای این طرح را آغاز کرد.

وی گفت: امیدواریم در دوره‌ای که امکانات و تجهیزات پیشرفته پژوهشکده در منطقه استراتژیک جاسک مستقر است بتوانیم با بهترین متخصصان، جراحان و رادیولوژیست‎ها و سایر همکاران که به منطقه اعزام شده اند بالاترین سطح خدمات را به زنان این منطقه ارائه کنیم و صحت و سلامتی شان را تایید کنیم و زنان جاسکی نیز به شایستگی از این ظرفیت ها استفاده کنند.

دکتر شیخی با بیان این که بیمارستان شهرستان جاسک خصوصا اورژانس آن از کمترین امکانات درمانی و پزشکی برخوردار است، گفت: به طور قطع وظیفه وزارت بهداشت و درمان و سایر مسوولان و متولیان امر است که خدمات رسانی درست و در شان مردم این منطقه و سایر مناطق محروم و دور افتاده کشور داشته باشند و توزیع عادلانه در امکانات رفاهی به‌ویژه در حوزه سلامت، انجام دهند.

وی ابراز کرد: با توجه به تلاشی که نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی برای ارائه خدمات و تجهیزات پزشکی و درمانی در شهرستان جاسک انجام می دهد، ما نیز به طور قطع، هرکاری که از توانمان برمی آید برای مردم این منطقه انجام خواهیم داد.

گفتنی است، این طرح به همت پژوهشکده سرطان معتمد جهاد دانشگاهی و با همکاری نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی از روز یکشنبه ۲۵ دی ماه لغایت ششم بهمن ماه در بندر جاسک برگزار می‌شود و طی آن بانوان بندر جاسک از جمله خانواده‌های پرسنل منطقه دوم دریایی ولایت از لحاظ ابتلا به سرطان و دیگر بیماری های پستان و همچنین ویروس پاپیلومای انسانی به طور رایگان مورد غربالگری قرار می‌گیرند.