نقطه‌نظرات رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی:

جوان‌سازی مدیران در چه شرایطی کارآمد است؟

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۸ کد : ۲۵۶۶ مصاحبه
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: در قانون منع بکارگیری بازنشستگان، لازم است از تجربه مدیران با سابقه در کنار نخبگان جوان استفاده شود.
جوان‌سازی مدیران در چه شرایطی کارآمد است؟

جلال‌الدین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: قانون منع بکارگیری بازنشستگان در مجلس شورای اسلامی تصویب شد و شورای نگهبان پس از برخی تغییرات و تعیین تکلیف برخی از اختیارات مقام معظم رهبری این قانون را تایید و رئیس جمهور این قانون را ابلاغ کرد.

وی با بیان اینکه تصویب این قانون از چند منظر قابل بررسی است، افزود: با نگاهی به وضعیت مدیریتی کشور پس از انقلاب اسلامی تفاوت‌هایی بین مدیران اوایل و پس از چهل سالگی این انقلاب وجود دارد.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: در ابتدای انقلاب اسلامی به علت تغییرات مدیریتی، نسل جوان مدیریت کشور را بر عهده گرفتند.

صادقی ادامه داد: در عرصه دستگاه‌های اجرایی علی رغم تمام آزمایش و خطاهایی که بعضا صورت می‌پذیرفت  نسل جدیدی از مدیریت در کشور شکل گرفت.

وی با اشاره به اینکه این نسل همانطور که کاستی‌هایی داشت روزهای خوبی را رقم زد، تصریح کرد: اما اکنون پس از گذشت چهل سال از انقلاب باشکوه اسلامی بسیاری از مدیران با سابقه در پست‌های کلیدی مشغول به خدمت هستند.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد: بدیهی است با بالا رفتن سن و سابقه مدیریتی و با توجه به شرایط و وضعیت این مدیران قدرت ریسک مدیران بسیار کمتر می‌شود.

صادقی ادامه داد: در شرایطی که کشور با کمبود اعتبارات مواجه است می‌توان با ریسک پذیری بیشتر فرصت‌های ارزشمندی برای توسعه و پیشرفت کشور فراهم کرد.

وی خاطرنشان کرد: علی رغم همه این مزیت‌ها کنار زدن این تعداد از مدیران با سابقه در برهه کنونی می‌تواند مشکلاتی فراهم کند.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: در شرایط کنونی جامعه با توجه به تحریم‌های همه جانبه در کنار داشتن قدرت ریسک پذیری به سابقه و تجربه مدیران نیاز ویژه‌ای وجود دارد.

صادقی اظهار کرد: به نظر می‌رسد در شرایط فعلی لازم است از تجربه مدیران با سابقه در کنار نخبگان جوان استفاده شود.

وی بیان کرد: استان خراسان جنوبی با داشتن توانمندی صنعتی و اقتصادی نسبت به سایر استان‌ها در بالاترین سطح مدیریت استان نیازمند مدیران توانمند است که بتواند خلاهای موجود بین این استان و سایر استان‌ها را پر کنند.

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: در دولت‌های یازدهم و دوازدهم مقام عالی دولت در استان خراسان جنوبی دستخوش تغییرات زیادی بوده است به طوریکه در پنج سال گذشته سه استاندار تغییر کرده است.

صادقی یادآور شد: گرچه این قانون فرصتی برای جذب نخبگان و افراد توانمند ایجاد می‌کند اما از دست دادن برخی افراد توانمند، کاربلد، دانا، خوش فکر و مسلط به امور مانند دکتر مروج الشریعه، استاندار خراسان جنوبی صدمه‌ای بزرگ است و نمی‌توان به راحتی چنین شخصیتی را جایگزین کرد چرا که ایشان از ذخایر مدیریتی ارزشمند کشور هستند.


نظر شما :